Vállalatirányítási rendszerek (ERP,CRM)

vállalatirányítás - legyen hatékonyabb

Miért és mikor van szüksége a vállalatirányítási rendszerre?

Egy cég élete rendkívül összetett, és gyakran nehéz kiigazodni az összefüggéseken, és az egymásra épülő folyamatokon. Nem csak a piac, hanem különböző szabályok is nagyban befolyásolják a munkafolyamatok menetét, legtöbbször nem egyszerűsítve azokat. Valamit ki kell találni, hogy segítsen megszervezni a munkát, figyelmeztessen az elvégzendő feladatainkra és vigyázzon adataink biztonságára.

Egy ügyviteli rendszer tökéletesen alkalmas erre a feladatra, már csak az a feladat, hogy kiválassza, melyik lenne a legmegfelelőbb az Ön cégének.

Ha szeretné, hogy adatai biztonságban legyenek, és az adminisztrációval járó többlet munka hatékonyabb legyen, megrendelőinek száma meghaladja a 100-at, és több mint 2 alkalmazottal dolgozik, akkor Önnek szüksége van egy vállalatirányítási rendszerre.

Cégünk rendelkezik egy saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerrel (Bluecontact), ami elsősorban mikro- kis- és középvállalatok számára készült. Gyakorlatilag a legkisebb cég is nagy hasznát veheti, hiszen szinte megfizethetetlen előnyöket jelent a megfelelő adatkezelés, a naprakész ügyféladatbázis.

 
Vállalatirányítás
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
Szavazás

Tudja mi az a vállalatirányítás?

Erzsi a titkárnő papírmunkája
Valami számítógépes játék
A főnököm mániája
Céges ügyviteli rendszer

Eredmény

Erzsi a titkárnő papírmunkája3 / 21.4%
Valami számítógépes játék1 / 7.1%
A főnököm mániája2 / 14.3%
Céges ügyviteli rendszer8 / 57.1%

Összesen: 14 szavazat

 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml