Tanácsadás

Milyen a hasznos tanács?


Ezen oldal létrejöttének oka és nem titkolt célja, hogy látogatóinkban, leendő ügyfeleinkben megerősítsük a bizalmat cégünk iránt. Ettől függetlenül, megpróbálunk mindenkinek segíteni, minden olyan problémára megoldást találni, ami hatáskörünkbe tartozik.
Sokszor érdemesebb szakemberhez fordulni problémáinkkal, vagy legalábbis útmutatót, tanácsot kérni, mielőtt olyan lépéseket teszünk, amik hosszútávon negatívan befolyásolhatják oldalunk működését.

Amennyiben nem szeretne mélyebben belemászni az oldalon található információhalmazba, vagy egyszerűen nincs rá ideje, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy mi gondoskodhassunk oldaláról.

A következő témakörben állunk rendelkezésére: Marketing tanácsok

Egy új termék bevezetése, időszakos akciók, viszonteladói kedvezmények, törzsvásárlói ajándékok. Ezek mind olyan információk melyek létfontosságúak, hogy tudassunk partnereinkkel, vagy éppen növeljük a vásárlói kedvet oldalunkon.
Ezen témák kommunikációja viszont sokszor nagy problémákat okoz a cégek számára, ezért is látszik úgy, hogy minden befektetett összeg csak ablakon kidobott pénz.

Megtérülési idő, kommunikációs csatornák, költségvetés, ezek mind olyan lényeges szempontok melyeket nem szabad figyelmen kívül hagynunk egy kampány tervezésénél. Bár sok cégnek nagy gyakorlata van már az offline hirdetések területén sokuknak még mindig egy teljesen idegen, elzárt világ az internet.

Tanácsadásaink célja, hogy a megfelelő faktorokat és költséghatárokat figyelembe véve egy olyan kész kampánytervet nyújtsunk át Önnek, melyet mi is nyugodt szívvel használnánk, abban az esetben ha az adott oldal a sajátunk lenne.

Kérje ajánlatunkat!

 
Tanácsadás
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
Szavazás

Kitől fogadja meg a szakmai tanácsokat?

Senkitől
A szüleimtől
Általam elismert szakemberektől
Elsimert szakemberektől

Eredmény

Senkitől4 / 44.4%
A szüleimtől1 / 11.1%
Általam elismert szakemberektől3 / 33.3%
Elsimert szakemberektől1 / 11.1%

Összesen: 9 szavazat

 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml