Rendszerfelügyelet

Szervere(i) és munkaállomásai hatékonyan üzemelnek?

A kérdésre nem is olyan egyszerű válaszolni, és ha 1 szóban meg tudja fogalmazni, akkor szinte biztos, hogy nincs minden rendben vállalatának informatikai rendszerével.

 

Mitől lesz hatékony informatikai rendszerünk?

 • Megkönnyíti munkatársaink munkáját, egy adott feladat elvégzésénél a munkaállomások nem hátráltatják munkánkat.

  Mi hátráltathatja munkánkat?
  • Folyamatos lefagyások
  • A telepített szoftverek lassan indulnak el, működésük lassú
  • A működésük nagyon hangos, fárasztó a "zúgó" hangjuk
  • A feladatunkat nem tudjuk egy számítógépen elvégezni, másik munkaállomás mellett kell egy összetett feladatot befejeznünk
    
 • Munkaállomásainkat csak a feladatok elvégzésére használjuk és nem adattárolásra
 • Adatainkat egy központi szerveren tároljuk, amiről folyamatos biztonsági mentést végzünk
 
Ha ebből a 3 pontból akár csak 1-nél is kétségeink vannak afelől, hogy nálunk ez így működik, akkor azt javasoljuk kérje szakember segítségét, hogy informatikai rendszerének erőforrásait hatékonyan kihasználja.
 

Mi az amiben segíteni tudunk?

 

Cégünk segíthet meglévő informatikai rendszerének üzemeltetésében, karbantartásában és a szükséges fejlesztésében.

A folyamatos felügyelet a működési hibák megelőzését és/vagy gyors megszüntetését teszi lehetővé. Munkatársaink folyamatos távfelügyelettel vigyáznak rendszere optimális működésére, speciális esetekben pedig kiszállással segítenek a felmerülő problémák megoldásában. Rendszerfelügyelet szolgáltatásunk keretében folyamatos előrejelzést tudunk nyújtani az Ön hálózatának, munkaállomásainak, szervereinek állapotáról, és folyamatosan ellátjuk a modernizációs döntések meghozatalához szükséges információkkal.

Folyamatosan olyan szakembereket tudunk rendelkezésre bocsátani, akik birtokában vannak az adott informatikai feladat megoldásához szükséges tudásnak és képességeknek, és több éves tapasztalattal rendelkeznek az adott területen felmerülő problémák javításának megoldásában.

 

Rendszerfelügyelet szolgáltatásunk magában foglalja szerverének/szervereinek folyamatos biztonsági felügyeletét, mely folyamatos távfelügyeletet és szükség esetén helyszíni kiszállást is tartalmaz. Ezen felül a szerveren található szoftverek folyamatos frissítését, a kritikus hibák azonnali javítását is elvégezzük.

 

A szervereket nem csak telepíteni, hanem karbantartani is kell?

 
A meglévő szoftverek állandóan frissülnek, jobb, stabilabb verziók jelennek meg, illetve hibák kerülnek javításra, így minden szervernek szüksége van állandó felügyeletre, karbantartásra.

Ne essen abba a hibába, hogy úgy gondolja egy szervert csak egyszer fel kell telepíteni és majd ha meghibásodik csak akkor eszközöl javítást, hiszen felbecsülhetetlen károkat okozhat cége tevékenységében ha egy külső támadó megszerzi vagy akár csak megrongálja adatait. Nem is gondolna naponta hány ilyen (segítségünkkel meghiúsult) támadást regisztrálnak munkatársaink már meglévő ügyfeleinknél.

De akár külső támadás nélkül, egy egyszerű meghibásodás is komoly gondokat okozhat egy vállalat életében, ha adatainak visszaállítása több mint 1 órát vesz igénybe.
 
Rendszerfelügyelet
 
Miért bízzuk szakemberre?
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
Szavazás

Önöknél ki végzi a rendszerfelügyeletet?

Informatikus munkatárs
Külsős informatikus
Külsős informatikai cég
Erzsi néni a titkárnő

Eredmény

Informatikus munkatárs3 / 42.9%
Külsős informatikus1 / 14.3%
Külsős informatikai cég0 / 0.0%
Erzsi néni a titkárnő3 / 42.9%

Összesen: 7 szavazat

 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml