Honlapkészítés - Portálok

Portál: nem csak a nagyok kiváltsága


Legnagyobb és a legtöbb információval rendelkező oldalak az interneten. Folyamatos tartalomcserével, csordultig reklámokkal, ezek az oldalak azok melyeket mindenki folyamatosan olvas az weben.

Az összes általunk felsorolt típus közül a portál a legköltségesebb és legtöbb befektetett munkát igénylő típus. Napjaink vezető oldalai naponta kb. 70-100 új cikket jelentetnek meg oldalaikon különféle témákban, így tehát aki friss információra vágyik, biztosan megtalálja az ő ízléséhez valót.

Portálokat különböző céllal, különböző témákban létesítenek az üzemeltetők: Nagyvilág hírei, Orvostudomány, Technika, Informatika, stb... Mindegyik portál célja, hogy olyan látogatói bázist hozzon létre, akik nap, mint nap felnéznek az oldalra híreket olvasni, információt szerezni az adott témában.

Alakítson ki saját közösséget

Az ilyen nagyvolumenű portálokhoz általában külön szerkesztői gárda tartozik, kik folyamatosan gondoskodnak, a tartalomról vezetik az újnál újabb fejlesztéseket.
Egy ilyen portál kivitelezési költsége igen magas, sok olyan tényezőt is figyelembe kell venni, amit alapesetben egy nem frekventált oldalon nem tennénk, például egy ilyen tényező a magas látogatószám (1 nap akár 50-100 ezer is lehet). Így tehát nem kis feladat ezen oldalak strukturálása, kivitelezése.

Ellenben a nyereség is kecsegtető: a megnövekedett látogatószám csak úgy vonzza a hirdetőket, így tisztes bevételt hozva az oldal üzemeltetőinek.

 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml