Online Marketing

A sikeres honlapok titka: online marketing

A legtöbb ember értetlenül áll a szókapcsolat előtt, ami nem is csoda, hiszen olyan megfoghatalan dolgokról van szó. Fel kell tennünk egy fontos kérdést: miután elkészült honlapunk, hogyan találnak majd rá az emberek? Erre ad választ az online marketing, ha megfelelő helyre fordulunk segítségért. Elképesztő eredményt lehet elérni akkor, ha az online marketing számtalan eszközét jól használjuk fel.

Mi az a keresőmarketing?

Olyan megoldásokat tartalmaz ebben az esetben a marketing, amik segítik, hogy honlapunkra keresőkön keresztül találjanak rá az emberek vagy éppen az ügyfelek. Ez fizetett hirdetések, már bejáratott oldalakon elhelyezett linkek segítségével találnak rá honlapunkra. Általában a kattintásokért kell fizetnünk, tehát nem a megjelenést fizetjük ki, ahogy azt megszokhattuk.

 

A keresőkre történő optimalizálás egy célzott stratégia, gyakorlatilag meg kell küzdeni a keresőkben elfoglalt jó helyezésért. Miért fontos ez? Csak gondoljunk a saját internetezési szokásainkra. Ha valamit keresünk, egyértelműen az online keresőkhöz fordulunk segítségért. Megnézzük az első találati oldalt esetleg a másodikat. Honlapunk keresőoptimalizálása akkor jó, ha a legtökéletesebb kulcsszavakra rákeresve megtaláljuk magunkat az első tíz találat között.

Mi az a linkstratégia?

A honlapunkra nem csak az internetes keresőkből érkeznek látogatók, hanem nagyon sokan más weboldalakon keresztül találnak ránk. Miután elkészült honlapunk, és feltöltöttük tartalommal keressünk olyan társ-honlapokat, akik elhelyezik oldalunk webcímét saját weboldalainkon.
 
TIPP: Ha azt akarjuk, hogy szívesen helyezzék el oldalunk web címét más oldalakon, akkor ajánljuk fel, hogy kölcsönösen mi is biztosítunk helyet mások webcímeinek.
 
Miért előnyös a linkpartnerség?

A link az internet lelke. Összeköti az egyes honlapokat, egyirő a másikra vezetve a látogatót. Érdekes kísérletek láttak napvilágot néhány évvel ezelőtt, melyek leírták, hogy az internet egyes honlapjai milyen messze vannak egymástól. Az eredmények szerint a világ bármely honlapjára el lehet jutni kilenc kattintással. Ha van kedve próbálja ki!
 

Online reklámkampányok

Google Adwords kampányok

A Google Adwords segítségével Ön egy előre meghatározott havi költségért hírdethet a Google keresőben. A reklám nem a normál találatok között fog megjelenni, hanem a jobb oldali fizetett hírdetések között. Ez a hirdetési forma azoknak ajánlott, akik új honlappal jelentkeznek, vagy akinek honlapja még nem jó pozicióban található meg a keresőkben.
A hirdetéseknek szigorúan meghatározott szabályoknak kell megfelelniük, szinte csak pár szóból állhatnak, ezért ajánlott szakember segítségét kérni a hirdetés összeállításához.


Google Adsense és Etarget

A Google Adsense, vagy az Etarget hírdetési formát választva hirdetésünk akár a konkurencia weboldalain is megjelenhetnek!
 
Online marketing
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
Szavazás

Mi a kedvenc online marketing megoldása?

Google Adwords
Banner hirdetések
Pr cikkek
Ingyenes szöveges linkek
Keresőkbe optimalizálás

Eredmény

Google Adwords7 / 43.8%
Banner hirdetések1 / 6.2%
Pr cikkek0 / 0.0%
Ingyenes szöveges linkek1 / 6.2%
Keresőkbe optimalizálás7 / 43.8%

Összesen: 16 szavazat

 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml