Honlapkészítés - Mikro oldalak

Új termékeit vezesse be mikro oldalakkal


Weben található oldalak különleges válfaja. Kizárólag egy speciális termékre szolgáltatásra specializálódnak, viszont arról annyi információt továbbítanak, amennyit lehet. Sok cég alkalmazza őket például olyan, a piacon egyedi termék, szolgáltatás bevezetésnél, ami egyedülálló.


Ez több szempontból is előnyös az adott cég számára. Sok esetben egy ”új menüpont” nem elégséges eszköz arra, hogy mélységeiben bemutassuk az adott ágazatot.


Kiemelt termékeinek/szolgáltatásainak legyen saját weboldala


Szeretné, hogy különleges, egyedi termékei sikeresek legyenek az interneten? Erre remek lehetőséget nyújt egy mikro oldal. Egy adott termék népszerűsítésében remek szolgáltatot tehet, valamint a mikro oldalhoz saját, csak a termékre optimalizált kampányokat készíthetünk és alkalmazhatunk.
Ha szeretné egy új szolgáltatását népszerűsíteni, szinte kötelező egy mikro oldal bevezetése a hatékonyság érdekében.
A költségek tekintetében minimális kiadásokról van szó, ami akár 1 hónapon belül megtérülhet!

Gondoljon csak bele, egy teljesen egyedi arculatot alakíthat ki a népszerűsíteni kívánt termék, vagy szolgáltatás honlapjához. Nem kell attól félni, hogy esetleg arculatban egy adott termékhez tartozó grafikai elemek elütnek cége arculatától, vagy akár fordítva: a céges honlapon reklámozott termékek nem tűnnek fel annyira a látogatók számára, mert muszáj ragaszkodi egy létező weboldal arculatához.
Cégünk népszerűsítésénél sokkal fontosabb, hogy termékeinket, vagy szolgáltatásainkat népszerűsítsük az internet adta lehetőségekkel!

 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml