Honlapkészítés - Ismertető oldalak

Mai világunkban minden cégnek aki versenyképes akar maradni, rendelkeznie kell internetes megjelenéssel.

Az ismertető témájú oldalak képezik az internet magját. Olyan általános információkat tüntethetünk fel cégünkről amik meglévő és leendő ügyfeleink számára elengedhetetlenek.
Ez természetes, de ezt meg tudjuk tenni egy prospektussal is!

Miben különbözik mégis az internetes világ?


Míg egy prospektust, brossurát eldobjuk, elveszik, olvasva nem tudjuk a kapcsolatot felvenni a készítőjével, nem tudunk utánajárni a lapon tett leírásoknak, ígéreteknek, nem tudunk tovább informálódni az adott témában, addig ezt az internet segítségével könnyedén megtehetjük.

Badarság lenne ezen előnyöket nem kihasználni, ezért buzdítsuk ügyfeleinket és leendő partnereinket a kommunikációra, kapcsolatfelvételre! Lássák ők is, hogy a "másik oldalon" is emberek végzik munkájukat, nem csupán üres szavak amik feltettek valamikor egy oldalra. Nagyon fontos, hogy hozzuk cégünket közelebb a látogatókhoz, mutassuk be, kik dolgoznak, milyen munkát végeznek és mióta, mi a szakterületük, stb...

De ne csak az ügyfeleink kommunikáljanak felénk, mi is tegyük ugyanezt feléjük! Közöljünk oldalunkon aktuális híreket, információkat, a céggel kapcsolatos változásokat, küldjünk nekik hírlevelet akciókkal, információkkal. Sokkal bizalomgerjesztőbb egy olyan céggel kapcsolatba lépni, akiről látni, hogy pezseg, folyamatosan fejlődik.

Az elvégzett munkák, új ügyfelek, munkákból nyert tapasztalatok, akciók inkább számítanak olyan információknak, amik érdekelhetnek egy a főoldalra érkező partnert. Természetesen ez munkával jár, méghozzá nem is kevéssel, de megéri a befektetést: sokkal ember közelibb, barátságosabb lesz ez által oldalunk.

Másik nagy előny, hogy az internetes oldalaknak, hogy költséghatékonyak. Egyszer kell elkészíttetni, vagy akár elkészíteni saját magunk által, utána már az oldal utógondozása már a mi feladatunk.
 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml