Honlapkészítés

A honlapkészítés és az internetben rejlő lehetőségek


Egy hosszú, és több lépésből álló folyamat egyik fontos része a honlapkészítés. Azért kell kiemelni, mert ebben az esetben különösen fontos az, hogy milyen ötleteink vannak, hogyan tudjuk gondolatainkat szavakba önteni, hogy az oldal készítője azokat jól valósítsa meg. Ez nagyon egyszerűnek tűnik, de olyan sok mindent kell figyelembe venni, hogy célszerű olyan szakértővel konzultálni, aki rendszerezni tudja igényeinket, megismeri korlátainkat és képes kézben tartani a munka teljes egészét.


Fontos eldönteni azt, hogy mit is szeretnénk elérni honlapunkkal.


Egyáltalán nem kötelező hatalmas projektekre gondolni, hiszen nem csak a cégek, multik lehetnek lélegzetelállítóak az interneten. Egy egyszerűbb bemutatkozó honlap is lehet igényesen megtervezett, felhasználóbarát és vonzó a látogatóknak. Minden azon múlik, hogy mennyi időt és energiát szánunk rá, mennyire gondoljuk komolyan. Minden ötlete meg lehet valósítani, csak legyenek jó ötletek!


Nagyon sokan használják az internetet kapcsolattartásra, fórumozásra, hírolvasásra. Természetes, hogy az ilyen felépítésű honlapok elérhetetlennek tűnnek a laikusok számára, túl bonyolultnak látszanak. Azok is, ám nem elérhetetlenek. Gyakorlatilag kellő befektetéssel bárki birtokolhat egy ilyen portált, de figyelembe kell vennünk, hogy itt már nemcsak az elkészítésre, hanem a fenntartásra is rengeteg időt kell szánni.


Észrevehettük azt a hihetetlen fejlődést, amin az internetes vásárlás átment az utóbbi pár évben. Szinte bármit meg tudunk rendelni, gyakorlatilag áruházak működnek a világhálón. Ezt mindenképpen ki kell használnia mindenkinek, aki termékeit szeretné megismertetni szélesebb körökben (ezt ugyan ki ne szeretné?).

Válassza ki a legmegfelelőbb honlap típust


A legegyszerűbben úgy választhat, ha felméri az igényeit. El kell döntenie, hogy mit vár el attól a honlaptól, amit szeretne elkészíttetni.

1., Bemutatkozó honlap

2., Dinamikus honlapok

3., WebáruházakHa úgy érzi ezekből a kategóriákból egyikbe sem illik bele az Ön elképzelése, semmi gond! Mi azért vagyunk, hogy megvalósítsuk azt a honlapot, amire szüksége van!

 


Komoly szakmai tudással rendelkező honlapkészítők, vizuálisan is magas színvonalú honlapok


A honlapkészítés eredménye egy professzionálisan megtervezett honlap kellemes megjelenéssel. A munkánk eredménye segíti többek között a kisvállalkozások, vagy jótékonysági szervezetek munkáját is, költséghatékony webhelyeket eredményez, akár tartalomkezelő rendszereket, webáruházakat valamint üzleti tárhely szolgáltatást és domain regisztrációt is tartalmaz.


TIPP: Az eszközök fejezet alatt szeretnénk bemutatni pár bevált eszközt ami segíti az üzemeltetőket hogy könnyebbé és jobban használhatóvá tegyék honlapjukat.

 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
Szavazás

Mennyit költene honlapkészítésre?

50-60 ezer Ft
80-100 ezer Ft
110-150 ezer Ft
180-230 ezer Ft
250 ezer Ft felett

Eredmény

50-60 ezer Ft58 / 49.2%
80-100 ezer Ft22 / 18.6%
110-150 ezer Ft12 / 10.2%
180-230 ezer Ft6 / 5.1%
250 ezer Ft felett20 / 16.9%

Összesen: 118 szavazat

 
 
 

honlapkészítés © blueportal.hu

xhtml xhtml