Honlapkészítés eszközök - Fizetés az interneten

Interneten lehetőségünk nyílik fizetni is, méghozzá többféleképpen.
Az első és legalapvetőbb a kártyás fizetések implementálása az oldalba. Felhasználóink miután megadják, kártyaszámukat átirányítjuk, őket a bankunk weboldalára ahol jóváhagyatják a tranzakciót és mi erről szignót is kapunk.
Gyors Tiszta Egyszerű

Ennél egy fokkal összetettebb megoldás, ha házon belül bonyolítjuk a tranzakciót, és csak a banki szervereket használjuk tranzakció megkezdésére, ellenőrzésére. Hatékonyabb, gyorsabb és esztétikusabb az előzőnél, de lényegesen több befektetett munkát igényel.
Léteznek ezen kívül még más alternatív megoldások is, de magyarországon ez a fajta fizetési módszer még nagyon gyerekcipőben jár. A hazai banki rendszer is csak most kezd felnőni a feladathoz, például érdekes az is, hogy Észtországban a banki rendszer sokkal fejlettebb a hazánkban lévőnél.

Természetesen még mindig terjed az a városi legenda, hogy a kártyás fizetés nem biztonságos és hogy rengeteg hátulütője van. Ez igaz lehet, de semmivel sem kevésbé biztonságos mintha bankunkból kilépve fizetésünkkel a zsebünkben sétálnánk az utcán. Az interneten történő kártyás fizetés biztonsága teljes mértékben a felhasználótól függ, hogy számítógépét mire használja, milyen gyak frissíti a biztonsági  szoftvereket és az operációs rendszer.

A különböző vírusokat sikeresen kivédhetjük, ha számítógépünket naprakészen tartjuk!

 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml