Honlapkészítés - Termékbemutatók

Speciális részét képezik az weboldalaknak. Hasonlóan a külön Mikro-oldalakhoz, ezek a részegységek is csak egy bizonyos termékről szeretnének információt szolgáltatni, viszont arról a lehető legigényesebb formában. Szinte már filmszerű kreatívokkal találkozhatunk interneten, mozgások, zenére vágott animációk stb.

Pár példa a felhasználási területre:
Telefonok eladásánál, nagy húzóereje lehet annak, ha az oldalunkra látogató 3dimenzióban tudja forgatni a készüléket, akárhonnan meg tudja vizsgálni, sokkal pontosabb információt kap róla, mintha csak egy képpel lenne ellátva a leírás.

Vagy például autóvásárlás esetén, az autó 3 dimenziós sziluettjén mozgatva az egeret különböző lényeges információkat tudunk meg a futóműről, kormányról, akár be is tudunk szállni, és meg tudjuk hallgatni a motor hangját, stb.

Az ilyen termékbemutatók elkészítése elég költséges mulattság, egy rövid videó is sok energiát emészt fel, főleg ha figyelünk a részletekre. Olyan estekben érdemes próbálkozni bevezetésükkel, ha termékünk külső dizánja megnyerő, szinte önmagáért beszél. Ilyen esetekben érdemes a lehető leg valósághűbben átadni az élményt a felhasználónak.

Természetesen dolgozhatunk rajzolt, képzeletbeli modellekkel is, de ilyen esetekben kalkuláljunk ezeknek a megrajzolási árával is! De vigyázzunk! Ezek az animációk erőforrás-igényesek, és sokszor nem csak az internetvonalat használják ki. Ahhoz, hogy folyamatos legyen az animáció nem árt egy relatív újabb számítógép sem. Az erőforrás kategóriába sorolható az is, hogy sok animációhoz külön futtatókörnyezet szükségeltetik a böngészőn belül, ami elriaszthatja az átlag felhasználót az oldalunk nézegetésétől.
Tehát csak óvatosan a hasonló animációkkal, figyeljünk mindig oda az arányokra és azokra is gondoljunk, akik nem tudják megjeleníteni a hasonló videókat!

Szeretne animációkat alkalmazni weboldalán? Kérje munkatársaink segítségét!

 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
 
 
 

© blueportal.hu

xhtml xhtml