A honlap fejlődése - tanácsok a honlapkészítéshez

egy honlap legyen mindig nyitott a fejlődésre

Gyűjtsük folyamatosan az információkat, hogy ügyfeleink vagy éppen leendő partnereink mire használják oldalainkat és ez alapján alakítsunk egy fejlesztési tervet. Minden olyan elképzelhető funkcionalitást írjunk bele, amit fontosnak tartunk és rangsoroljuk ezeket!

Miután már úgy gondoljuk, hogy fel szeretnénk dobni az oldalunkat, mindenképpen konzultáljunk egy tanácsadóval, aki minden egyes felírt bejegyzésről elmondja a véleményét, a pro és kontra érveket, mit és miért lenne érdemes fejlesztenünk.

Természetesen kiszűri azokat a bejegyzéseket is, melyeket hosszú távon felesleges lenne megoldani. Ez nagyon fontos, mert egy gyakorlott szakértő észrevehet olyan összefüggéseket is, amiket egy nem szakmabeli csak a saját kárán tanulhat meg.


Miután a lista megvan, konzultáljunk a kivitelezővel. Általánosságban elmondható, hogy érdemes az oldal készítőjével konzultálni ez ügyben, mivel valószínűsíthető, hogy kedvező árat fogunk kapni, mivel meglévő ügyfél vagyunk!


A fejlesztés ne egyszeri alkalom, hanem folyamatos munka legyen! Az előbb említett listát mindig vezessük és mindig legyünk nyitottak az újdonságokra!


Érdekli, hogy az Ön weboldala merre tudna hatékonyan fejlődni? Keressen minket!

 

 
Honlapkészítés
 
Lépjen kapcsolatba velünk

Név:

E-mail cím:

Telefon:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Ellenőrző kód

 
Bejelentkezés
 
 
 

honlap fejlődése © blueportal.hu

xhtml xhtml